"We still make and sell spare parts for machines we sold more than 20 years ago, do we need to say more?"
Vælg sprog-
Find eller følg os her-
Verdens bedste Kreditværdighed
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
BAMA er medlem af

postheadericon Ny forbedret Quick mixer

I dag er vor nye video med den forbedrede, og hurtige Quick mixer blevet tilgængelig. Her kan man ved selvsyn konstatere tvangsblanderens store effektivitet og høje blandings hastighed, samtidigt er strømforbruget reduceret.

Ring eller kontakt os på e-mail for yderlige information og priser.

Med venlig hilsen

Rene Borup Andersen

www.bama-hadsund.com

Borup Andersens maskinfabrik


postheadericon BAMA søger salgs agenter

Vi har brug for forhandlere til salg og markedsføring af vore produkter i hele verden.

Vi søger dygtige selvstændige agenter og forhandlere i hele verden som vil være med til at sælge et virkelige godt, og stabilt produkt som vore tvangsblandere, og quickmixere.

Man kan læse meget mere om tilbudet og blive klogere på hvad vi ønsker os hvis man vil arbejde med salg af vores tvangsblandere og betonblandemaskiner ved at klikke her

.


postheadericon BAMA tvangsblander video

Nu som noget helt nyt har BAMA maskinfabrik i Hadsund, fået produceret en rigtig god video sekvens,som viser hvordan vores Quick mixere kører og endda hvordan de lyder. Det er klart en rigtig god måde at få et lille indblik i teknikken, hvis man ikke har oplevet Quick mixeren. Flere af vores blandere vil i fremtiden kunne ses på video siden, så man får mulighed for at se netop den type tvangsblander i drift, som man finder interesseant.

Se videoen klik her

postheadericon Hurtige tvangsblandere QUICK MIXERS

BAMA  har netop udviklet en ny serie hurtige tvangsblandere på 40 – 60 – 80 – 100 liter som vi kalder Quick mixere.De hurtige blandemaskiner har en patenteret roterende mixerarm der blander 3-4 gange så hurtigt, som traditionelle mixere.

bama concrete mixer streamer