Samarbejdspartnere / Referencer

BAMA er eneleverandør af vores tvangsblander og betonblandemaskiner til Densit ApS.

Densit ApS er eksperter i at udvikle, producere og levere løsninger til industriel styrke og reparation – løsninger, som alle er baseret på den enestående kraftige styrke og kompakte cement-baserede Densit ® materialer.

Læs mere klik på logoet…

Densit aps beton cement
Vor produktion af 800 L blandere til Densit

BAMA samarbejder med MT Højgaard

MT Højgaard er førende bygge- og anlægsvirksomhed i Danmark. Vi arbejder altid på at udvikle vores metoder og processer så  vores kunder og andre, der færdes i, vores  bygningsværker, vi bygger får den bedste oplevelse.

Læs mere klik på logoet………..

MT Hoejgaard BAMA

BAMA samarbejder med Höganäs Bjuf

Mange års service til cement beslutningstagere giver Höganäs Bjuf omfattende forståelse af industriens behov. Vores sortiment af innovative produkter og løsninger vil belønne dig med effektiv omkostnings cement at gøre og  forbrug. Vi tilstræber at besvare dine behov og løse dine problemer – endda før du beder os om det.

Læs mere klik på logoet…

Höganäs Bjuf BAMA tvangsblander
Vor produktion af 325 L Master Mixer til Höganäs Bjuf .

BAMA samarbejder med M. Thomsen Støtt, Aalborg A/S

M. Thomsen Støtts fremtidsmål er, at føre virksomheden fra at være en konkurrencedygtig murer og entreprenør virksomhed med respekt, til også at være en af de mest kundeorienterede og ansvarsbevidste virksomheder i Nordjylland. Denne udvikling skal være til stor fordel for vores kunder, investorer, medarbejdere, og samarbejdspartnere.

Læs mere klik på logoet…

m.thomsen BAMA tvangsblander


BAMA samarbejder med Beba mischtechnik

Beba Mischtechnik GmbH i Bartmannsholte Tyskland, blev grundlagt i 1958 af bygning entreprenør, Hubert Berding. I over 50 år har vores virksomhed udviklet, produceret og solgt maskiner og udstyr til forarbejdnings industri.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med Oskam C.E.B.M. Holland

Oskam har i flere år fremstillet og solgt lerjordblokke til markedet i Holland. Oskam står også til rådighed, når produktionen af lerblokke under større lerbyggeriprojekter skal ske på byggepladsen.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med Sandberg Ildfast Norge

Sandberg Ildfast er et ildfast firma, der leverer ildfaste installationer, rør rehabilitering, ovn montage, kvalitetssikring af skorstenen / Pipes, custom præfabrikerede detaljer.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med Brødrene A&O Johansen A/S


Vi har alt hvad du skal bruge
Det lyder måske ambitiøst, når vi siger: det er vores klare målsætning at have alt det, du skal bruge.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med NCC Danmark


NCC er en af de allerstørste udviklings- og entreprenørvirksomheder i Danmark med omkring 3.300 ansatte.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med Bjarne Brath A/S

Bjarne Brath A/S beskæftiger sig med alt indenfor byggeri. Entreprenør – KloakmesterJord – Beton – Murer Tømrer –Snedker. Totalentreprise og fagentreprise.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med KPC Herning

Gennem de sidste 10 år har KPC over hele landet udviklet projekter af alle størrelser inden for dagligvare- og detailhandel, hoteller, kontorer, liberale erhverv, lager-/logistik og boliger.

Læs mere klik på logoet…

head_1

BAMA samarbejder med Hans Jensen Lubricator A/S

Hans Jensen Lubricator A/S blev etableret i 1917 og er udelukkende afsat til levering af udstyr til cylinder smøring af to-takts dieselmotorer til skibe og kraftværker applikationer. Denne branche er både spændende og krævende. De er den eneste aktør på det globale marked udelukkende afsat til dette område.

Læs mere klik på logoet…

head_1